Автомобільний Дім Новини

Свіжі та актуальні новини від Автомобільний Дім.

  1. Новини
  2. Зустрічайте Новий Golf R. Світова прем’єра найпотужнішого серійного гольфу всіх часів
05.11.2020
Світ Фольксваген

Зустрічайте Новий Golf R. Світова прем’єра найпотужнішого серійного гольфу всіх часів

двигун TSI 320 к.с., розгін до 100 км/год всього за 4,7 секунди

Golf R

Завжди з повним приводом, завжди надзвичайно динамічним, завжди з особливо ексклюзивним дизайном та обладнанням, завжди технологічним еталоном свого класу - класом Golf. І цього разу не інакше: Golf R стане першим Volkswagen, який випустить з новою повнопривідною системою до кінця цього року: 4MOTION з R-Performance Torque Vectoring. Ця інтелектуально мережева система забезпечує новий вимір динаміки водіння.

У передній частині кузова виділяється масивна чорна решітка повітрозабірника, що “відтіняє” елементи в колір кузова. На кормі — чорний глянсовий дифузор із двома парами вмонтованих патрубків вихлопної системи Akrapovic. Доповнюють образ найпотужнішого Фольксваген Гольф 8 стандартні 19-дюймові колісні диски.

Найцікавіше чекає під капотом. Виробник залишив колишній 2,0-літровий турбований двигун, яким комплектували попередній хот-хетч. Віддача і крутильний момент трохи зросли — 319 к.с. і 420 Нм проти 310 к.с. і 380 Нм. У пару мотору передбачено механічну або роботизовану коробку передач. Привід — повний. Максимальна швидкість становить 250 км/год.

 

Усередині увагу привертають спортивні сидіння та велика кількість R-логотипів, які відрізняють автомобіль від стандартного хетчбека. Крім того, новому VW дістався 10-дюймовий сенсорний тачскрін і цифрова приладова панель.

Варто визнати, що горизонтальна архітектура передньої панелі інтер’єру дуже доречна в стилістиці Golf R. На вигляд усе дуже серйозно та строго, і водночас присутні невід’ємні спортивні атрибути на кшталт фірмових синіх акцентів і усіченого кермового колеса.

Новий Golf R 2021 укомплектували спортивною підвіскою з пружинами підвищеної жорсткості і новими стабілізаторами поперечної стійкості. Інженери додали алюмінієвий підрамник і збільшили від’ємний розвал на передній осі. Все це дало змогу не тільки підвищити стійкість на дорозі, а й проходити повороти на вищих швидкостях. Допрацювали новинці і гальмівну систему.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.