Автомобільний Дім Новини

Шукаєте автомобіль своєї мрії від Volkswagen? Тоді ви потрапили в потрібне місце - офіційний дилерський центр Volkswagen. Оберіть собі новий автомобіль серед доступних на нашому онлайн-складі або сконфігуруйте потрібну модель.

  1. Новини
  2. Новий Volkswagen T-Roc: Нова форма твоєї незалежності
18.03.2024
Акції

Новий Volkswagen T-Roc: Нова форма твоєї незалежності

Його виключно стрімкий дизайн із доволі різкими лініями доповнюється абсолютно новим рівнем якості та дизайну інтер'єра, а також оновленими технічними можливостями, завдяки чому новий T-Roc тільки підкреслює свою впевненість та індивідуальність.

T-Roc

Його виключно стрімкий дизайн із доволі різкими лініями доповнюється абсолютно новим рівнем якості та дизайну інтер'єра, а також оновленими технічними можливостями, завдяки чому новий T-Roc тільки підкреслює свою впевненість та індивідуальність.

Image

Сила приходить зсередини.

Інтер'єр T-Roc вітає вас високоякісними обладнанням та матеріалами. 


Сидіння також відповідають новій якості інтер'єру: наприклад, у лінійці обладнання Sport з високоякісними та тактильно приємними вставками із мікрофібри ArtVelours. Для більшого комфорту обирайте сидіння ergoActive в новому дизайні з електрорегулюванням у 14 напрямках і підігрівом.

Відточений SUV-дизайн Нового T-Roc демонструє Ваш характер. Це також забезпечується набором вражаючих дизайнерських елементів, наприклад: світлодіодними фарами та хромованими смугами, які підкреслюють презентабельний вигляд його спортивної передньої частини. У Вас також є вибір із восьми можливих кольорів екстерʼєра у поєднанні із трьома відтінками даху автомобіля, щоб зробити ваш T-Roc безпомилково унікальним та розставити додаткові акценти. 

Image
Image

Технології та асистенти

Незалежно від того, на вулиці день чи ніч або ж погана погода, світлодіодні матричні фари IQ.LIGHT забезпечують кращу видимість. У той час як Dynamic Light Assist допомагає прогнозовано освітлювати звивисті дороги та гарантує, що зустрічний транспорт не засліплює навіть при увімкненому дальньому світлі.

Image

Також новий T-Roc оснащений наступними асистенами:

- Front Assist: система контролю дистанції попереду;

- Lane Assist: утримання у смузі руху;

- Side Assist: контроль «сліпих зон»;

- Park assist: система напівавтоматичного паркування;

- Адаптивним круїз-контролем (АСС): забезпечує асистоване керування, гальмування та прискорення на швидкості до 210 км/год;

- Проактивною системою захисту пасажирів;
- технологією Easy Open & Close для легкого відкривання та закривання багажного відділення ногою.

ДОСТУПНІ КОМПЛЕКТАЦІЇ
T-Roc можна ще легше адаптувати до своїх побажань завдяки реорганізації доступних комплектацій. До Вашої уваги комплектації Style, Sport та R-Line. 

Image
Image
Image
від 1 116 848 грн.від 1 215 000 грн.від 1 258 000 грн

Більше про Новий T-Roc дізнайтеся у наших менеджерів з продажу:

Ірина Охотник

Менеджер відділу продажів комерційних автомобілів
Телефон +38048 714 52 01
Мобільний телефон +38097 736 87 82
Факс 

Людмила Беженарь


Телефон 
Мобільний телефон +38 099 634 27 67
Факс 

Роман Афанасьєв

Менеджер відділу продажів легкових автомобілів
Телефон +38 048 714 5200
Мобільний телефон 
Факс 

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.