Автомобільний Дім Новини

Свіжі та актуальні новини від Автомобільний Дім.

  1. Новини
  2. Обміняйте своє авто на Новий Volkswagen
08.09.2022
Новини автосалону

Обміняйте своє авто на Новий Volkswagen

Вигідний Trade in

как купить авто в трейд ин? как поменять свой автомобиль на новый по программе Trade in ?

Пропонуємо широкий і різноманітний модельний ряд нових автомобілів Volkswagen в обмін на Ваш старий автомобиль.

Тrade in у автосалоні Автомобільний Дім – це безпека, надійність, прозорість і довіра. Вже майже двадцять років ми працюємо для Вас.

Програма Тrade in – досить нова послуга на автомобільному ринку України, перевагу якої вже встигли оцінити велику кількість автомобілістів. Вона передбачає не продаж машини, а процес бартеру, який дозволяє купити авто більше (або менше), вищого класу лише з частковою доплатою до свого. Тrade in в Одесі представляє автоцентр Автомобільний Дім.

Як працює система Трейд ін? У вас є машина, яку ви хочете обміняти. Для цього вона проходить діагностику, щоб оцінити технічний стан транспортного засобу та встановити його оцінну вартість. Потім ви вибираєте варіант обміну, доплачуєте різницю (або отримуєте її, якщо бартер не рівнозначний).

У чому сенс? Використовується система взаємозаліку, коли старий автомобіль покриває частину вартості. Операцію від і до моменту підписання договору супроводжує персональний менеджер, який може запропонувати варіанти і врахує всі нюанси.

Отже, обираючи Трейд ін у автоцентрі Автомобільний Дім - Ви отримуєте безпеку і прозорість в одному місці, що дуже зручно.

У будь-який момент без значних фінансових вливань і тимчасових витрат ви можете:

  • змінити марку б/у авто
  • перейти на інший клас
  • оновити автопарк

Плюси і мінуси системи Трейд ін
Купівля машини в trade in позбавлена ​​будь-яких ризиків. Автообмін відбувається при повній вашій участі і має масу позитивних моментів. 

  • Значна економія часу - на самостійну реалізацію транспортного засобу можуть піти роки. Причому ціна може не виправдати очікування. А тут ви знаєте ринкову вартість своєї автівки, підтверджену незалежною експертною оцінкою. І обраний вами варіант - так само.
  • Позбавляє необхідності шукати покупця - оголошення, сайти, ринки, покази - скільки вам треба буде докласти зусиль і витратити часу, щоб реалізувати свій автомобіль.
  • Зручність – у вас є базовий капітал, від якого ви можете відштовхуватися, підшукуючи підходящі за параметрами пропозиції. Всі вони розташовані в одному місці. Вам не потрібно мотатися по всій Україні з переглядами, які часто не відповідають заявленому в описі.
  • Безпека - ми майже 20 років займаємось продажем автомобілів. Цей досвід дозволяє нам бути експертами в цьому питанні. А ви можете бути впевнені в безпеці і законності угоди.

Як скористатися програмою Trade-In?
Для цього варто звернутися із заявкою до автоцентру Автомобільний Дім. Фахівці докладніше розкажуть, що й як працює, і що потрібно знати. Попередню оцінку можна замовити за телефоном +38 048 700 01 01, вказавши марку, модель і рік випуску. Остаточний розрахунок вартості робить професійний оцінювач, який вивчить всі нюанси, пробіг, технічний стан, ситуацію на ринку. Відштовхуючись від підсумкової цифри, Вам буде запропонована альтернатива на Ваш вибір. Фахівець допоможе розрахувати суму доплати. Якщо клієнта все влаштовує, готуються документи і проходить оформлення угоди. Міняєте ключ на ключ і залишаєте наш автоцентр вже на нових "колесах".

За будь-якими запитаннями звертайтесь до наших фахівців!

Volkswagen Центр Автомобільний Дім
пров. Лазневий 4, м. Одеса
тел. +38 048 700 01 01

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.